KONTAKTY

Radomír Suchánek - Nakladatelství NÁVRAT
Jezuitská 3, 602 00 Brno
IČ 18147127, DIČ CZ531111026
tel: 603 544 655
sberac123@seznam.cz
www.antikvariatnavrat.cz
www.navratbrno.cz www.vernejules.cz

NOVINKY

arr380. + 81. SVAZEK a dále.....Při seskládávání konečné podoby 80. svazku a po přehlédnutí rozsahu Vernových prací   je zřejmé, že... arr3CESTA DO FRANCIE   AKTUALIZACE 27. 08. 2018 /přečtěte si poznámku - níže - v modrém provedení/   Dlouho... arr3DVACET TISÍC MIL POD MOŘEMAKTUALIZACE 29. 07. 2018 Všechny předem zaplacené knihy byly odeslány. Všechny DOBÍRKY jsou... arr3VPÁD MOŘE   AKTUALIZACE 29. 07. 2018   Všechny předem zaplacené knihy byly odeslány. Jsou vyřízeny... arr3HRABĚ DE CHANTELEINE + Edgar Poe a jeho díloAKTUALIZACE 29. 07. 2018   Všechny objednávky byly vyřízeny postupně, již bez zbytečného... arr3CHANCELLORAKTUALIZACE 29. 07. 2018   EXPEDICE BĚŽÍ!!!! - doprodávají se poslední kusy K dnešnímu dni jsou... arr3NÁDHERNÉ ORINOCOAKTUALIZOVÁNO 29. 07. 2018 (Brzy oznámín termín... arr3PŘÍBĚHY JEANA-MARIE CABIDOULINA - 2. VYDÁNÍAKTUALIZACE 29. 07. 2018 2. VYDÁNÍ již delší dobu rozebraného zahajovacího titulu edice DOBRODRUŽNÉ... arr3CESTA KOLEM SVĚTA ZA OSMDESÁT DNÍ - 2. VYDÁNÍAKTUALIZACE 29. 07. 2018 I tento rozebraný román je pro Vás předpřipraven pro nové vydání - plán... arr3STRÝČEK ROBINSONAKTUALIZACE 29. 07. 2018 KNIHA JE ROZEBRÁNA!!!! A TO V OBOU BARVÁCH!!! OBJEDNÁVEJTE!!! Vypadá to... arr3DRAMA V LIVONSKUAKTUALIZACE 29. 07. 2018 EXPEDICE BĚŽÍ!! Zbývá 10 kusů!!! Nakladatel Přestože se podařilo... arr3HONBA ZA METEOREMAKTUALIZACE 29. 07. 2018 Román HONBA ZA METEOREM se stále expeduje, ale již dochází!! Zbývá 5... arr3CLAUDIUS BOMBARNACAKTUALIZACE 29. 07. 2018 Román CLAUDIUS BOMBARNAC se stále expeduje, ale již dochází!! Zbývá 11... arr3CESTA KOLEM SVĚTA ZA OSMDESÁT DNÍAKTUALIZOVÁNO 29. 07. 2018 Cesta kolem světa za osmdesát dní JE VYPRODÁNA!! DRUHÉ VYDÁNÍ SE... arr3PAŘÍŽ VE XX. STOLETÍAKTUALIZACE 29. 07. 2018 ZBÝVÁ 7 KNIH!! S odstupem času lze říci, že jde o mistrovské dílo... arr3PŘÍBĚHY JEANA-MARIE CABIDOULINAAKTUALIZOVÁNO 29. 07. 2010 Příběhy Jeana-Marie Cabidoulina - zahajovací román - viz E-shop ... arr3PŘIPRAVOVÁNO - ILUSTROVANÝ ZEMĚPIS FRANCIE A JEJÍCH KOLONIÍAKTUALIZACE 29. 07. 2018!!! NÁROČNÁ PRÁCE. JSME VŠAK STÁLE BLÍŽE KONCI. Začínáme shromažďovat...

OSOBNÍ ÚDAJE - OCHRANA /GDPR/
OSOBNÍ ÚDAJE OCHRANA /GDPR/
  1. Podnikatel /fyzická osoba/ Radomír Suchánek, se sídlem Jezuitská 7/3, 602 00 Brno, IČ 18147127, nezapsaný v obchodním rejsříku, podnikající dle živnostenského oprávnění č. j. 04/30661/01/0 ze dne 27. 1. 1993 s účinností k 1. 1. 1993 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Radomírem Suchánkem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také tito zpracovatelé:                                                                                                                                                                                                                                              Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 379 01 České Budějovice.                                                                                                                                                                                                                                                                                               Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99  Praha, webové stránky: www.ceskaposta.cz

  5. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá tzv. osobu pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese sberac123@seznam.cz

7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky s doménami www.vernejules.cz, www.antikvariatnavrat.cz,a www. navratbrno.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

- měření vávštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách

- základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle č. 21 Nařízené, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.